• Română
    • Русский
    • English

Coloana de participanți la Velo Fun by Skoda va traversa Chișinăul

Astăzi la ora 15:00 ia startul cursa ciclistă de divertisment Velo Fun by Skoda. Această cursă anuală în masă adună mii de cicliști amatori, dornici să pedaleze într-o coloană mare de-a lungul străzilor principale din Chișinău.

În acest an, cursa pornește din Piața Marii Adunări Naționale. După ce vor trece prin centrul capitalei, participanții, fiind însoțiți de mareșalii de traseu și automobilele poliției, se vor îndrepta spre sectorul Rîșcani. distanța pe care o vor parcurge este de 15 km.

La Velo Fun by Skoda poate participa oricine, chiar dacă nu sunteți cicliști profesioniști. E destul să vă mențineți cu încredere în șa și urmați regulile simple de mișcare în coloană.  Este permisă participarea pe orice tip de bicicletă.

Pentru toți cei care se vor alătura cursei Velo Fun by Skoda, organizatorii și partenerii au pregătit cadouri și premii frumoase. Fiecare va primi câte un tricou de marcă, cu simbolurile evenimentului, precum și posibilitatea de a participa la tombala cu premii: trei rucsacuri sportive și o bicicletă Skoda.

Velo Fun by Skoda este o modalitate excelentă de a vă petrece o zi în mod activ și util alături de prieteni și persoane cu aceleași intenții. Vă invităm să veniți și voi împreună cu rudele, familia și colegii.

Velo Fun by Skoda este un eveniment organizat de organizația sportivă Sporter, cel mai mare panou de anunțuri online 999, forumul popular pentru femei mama.md și Federația de Triatlon din Republica Moldova.