A avut loc prima întâlnire cu mareșalii cursei Criterium Velo Fun

img_9943Joi, 8 septembrie a avut loc prima întâlnire între organizatorii cursei Criterium Velo Fun și mareșalii care vor patrula convoiul de cicliști ce vor parcurge 15 km pe străzile Chișinăului, în ziua de 18 septembrie.

img_9934La întâlnire a participat primul grup de mareșali format din 10 cicliști cu experiență. Ecaterina Corolenco, managerul Sporter, a descris traseul Velo Fun, a discutat subiecte importante și au fost analizate problemele ce pot apărea în timpul cursei și evitarea lor. Mareșalilor li s-au explicat principiile de patrulare a unui convoi de cicliști.

În zilele următoare vor mai avea loc cîteva întâlniri importante. Dacă doriți să vă alăturați grupului de patrulare, urmăriți ultimele știri de pe site-urile criterium.md și sporter.md, pentru a afla mai multe despre întâlnirile viitoare.

img_9931Patrula Criterium Velo Fun sunt voluntarii în tricouri roșii, care vor mărgini coloana din față, prin părți și din spate. Ei vor contribui la respectarea ordinii și securității deplasării participanților în timpul desfășurării competiției.

Dacă sunteți un biciclist experimentat trecut de 18 ani și doriți să fiți utili cursei de ciclism care urmează sa aibă loc, bine ați venit în rândurile Patrulei.

img_9926La cursa Criterium Velo Fun poate participa orice doritor pe orice tip de bicicletă, absolut gratuit. Primii 5000 de participanți, vor primi cadou tricouri remarcabile de la organizatorii evenimentului.   

Galerie foto