Ajuta familia Bubulici- vino la Kids Criterium

Pe 27 mai mama.md organizează cursa pentru copii – Kids Criterium în piaţa principală a ţării. În cadrul evenimentului vor avea loc ateliere Ebru – desenarea pe apă. O parte din banii adunaţi în urma acestor ateliere, vor merge pentru achiziţionarea materialelor artistice pentru familia Bubulici. La care vom merge pe 1 iunie în cadrul acţiunii  se dedică Băieţieilor  şi Fetiţelor 2017.

Vă reamintim că familia Bubulici care locuieşti în satul Chetrosu, raionul Drochia, are nevoie de ajutorul vostru. Pe lângă cei trei copii ai săi, familia Bubulici a decis să în grija lor încă 7 copilaşi, care nu au părinţi.

Olga – este cea mai mică, are doar 5 ani. Eugen este mai măricel – are 7 ani, Ion şi Denis au împlinit deja 9 ani. Dumitru este mai mare cu 7 ani şi este elev în clasa a 7-a. Daniela are 16 ani, fiind elevă în clasa a 8-a. Cea mai mare fiică se numeşte Olga, aceasta are 18 ani.

La momentul actual familia întâmpină dificultăţi financiare, la aceştia s-a defectat cazanul şi în această iarnă au rămas fără încălzire şi apă caldă. De asemenea toţi copii sunt personalităţi creative şi adoră foarte mult să deseneze. Invităm toţi copii la 27 mai începând cu 09:00 în piaţa centrală din Chişinău, pentru a participa la atelierul de pictură pe apă şi pentru a ajuta familia Bubulici.