Andrei Tchmil Company – partenerul cursei de ciclism Chisinau Criterium

Producătorul naţionale de biciclete Andrei Tchmil Bike Company a devenit partenerul celei de-a patra curse de ciclism Chisinau Criterium 2017, care va avea loc pe 28 mai în centrul Chişinăului.

Andrei Tchmil Bike Company – este o întreprindere modernă, care realizează ciclul complet de producţie a bicicletei, utilizând tehnologii avansare în elaborarea designului, fabricarea şi construcţia elementelor de bază (cadru, furca, ghidon) şi părţile viitoarelor biciclete, precum şi asamblarea finală şi comerţul diverselor modele de biciclete Trekking, City Bike şi Mountain.

Compania este situată în centrul capitalei Moldovei, Chişinău, utilizând o suprafaţă de producţie de peste 2500 m2.

Orientarea de bază a activităţii companiei – este fabricarea ramelor pentru biciclete, sudarea, vopsirea, lipirea cu o asamblarea ulterioară a componentelor pentru bicicletă, precum şi oferirea serviciilor specializate altor producători de biciclete. De asemenea compania este specializată în aplicarea autocolantelor/logo-urilor pe componentele bicicletelor, fapt ce sporeşte calitatea produsului final.

Fondatorul companiei, Andrei Chmil, câştigătorul a 64 de premii în sportul profesionist, preşedintele echipei “Katiuşa” şi fostul ministru al sportului al Republicii Moldova (2008-2013). El cu siguranţă este cel mai bun sportiv profesionist în istoria Moldovei şi bineînţeles în materie de ciclism. Timp de 15 ani în sportul profesionist Andrei Chmil a călătorit de 16 ori în jurul pământului.

Titluri și premii: campion al Uniunii Sovietice în 1992 (ultimul campion al URSS). Câștigător al Cupei Mondiale în rândul profesioniștilor din 1999. Câștigător multiplu al prestigioasei curse clasice de o zi , inclusiv Paris – Roubaix (1994) Paris – Tours (1997) Milano – San Remo (1999), Turul Flandrei (2000).

Mai multe informații despre compania  Andrei Tchmil Bike Company pe site-ul: www.masterteh.com.