Antrenament corporativ de ciclism Chisinau Criterium. Fidesco

Detalii despre antrenamentele corporative de ciclism la nr. de telefon: +373 79996953 şi la e-mail: criterium@criterium.md

IMG_1401

I Love Fidesco, cu această inscripţie pe tricouri, colectivul reţelei de supermarketuri Fidesco a venit la antrenamentul colectiv de ciclism, pentru a se pregăti de Chisinau Criterium.

IMG_1461

Într-o zi răcoroasă de joi, 11 angajaţi ai companiei s-au adunat în parcul Valea Morilor, unde s-au întâlnit cu antrenorul Iurii Trosteaneţkii, care le-a povestit regulile de bază ale ciclismului.

După instrucţiunile antrenorului, a venit timpul pentru aplicarea cunoştinţelor în practică. Echipa Fidesco s-a apropiat de punctul de închiriere a bicicletelor I Love Velo, care le pune la dispoziţie biciclete pentru antrenamentele colective tuturor celor, care au venit fără ele. Pagina pe Facebook.

IMG_1546

După ce au fost verificate bicicletele, Iurii Trosteaneţkii s-a convins personal că vehiculele sunt pregătite pentru antrenament şi prima însărcinare a fost de a face înconjurul lacului Valea Morilor pe drum drept. După prima însărcinare, a urmat una mai complicată şi anume urcuşurile şi coborâşurile abrupte. Nu toţi au dat dovadă de curaj, dar majoritatea şi-au depăşit teama şi şi-au demonstrat sie însăşi că totul este posibil.

IMG_1343

La finele antrenamentului s-au mai găsiţi câţiva curajoşi, care împreună cu antrenorul au căzut de acord să facă o plimbare prin pădure, pentru un flux de adrenalină şi pentru a simţi din plin plăcerea antrenamentului.

IMG_1516

“În acest sezon, pentru prima dată am urcat în şaua bicicletei, mai ales alături de colegii mei. Vara împreună am participat la antrenamentul corporativ de înot, iar acum a venit rândul ciclismului. Sunt foarte mulţumită. Acest antrenament m-a înaripat şi mi-a adus multe emoţii pozitive. Voi participa la Chisinau Criterium şi cred că voi reuşi”, – Olga Stanişevscaia, economist Fidesco.

IMG_1492

“Antrenamentul a decurs excelent, toţi sunt bravo. Desigur este neobişnuit să-i vezi pe oamenii, care toată ziua stau în faţa calculatorului să facă sport alături de tine, aceasta uneşte colectivul şi ne dăruieşte clipe pozitive. Cred că echipa noastră va participa la cursa de ciclism pe ambele distanţe, dar majoritatea – pe distanţa de 15 km. Mulţi ne întreabă pentru ce facem propagandă, iar noi le răspundem că promovăm stilul sănătos de viaţă”, – Dmitri Colesnicov, brand-manager Fidesco.

Implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs. Înregistraţi-vă la Chisinau Criterium şi frecventaţi antrenamentul corporativ în cercul prietenilor şi colegilor.

Raport foto

David Lutsyk pentru criterium.md