Antrenament corporativ de ciclism Chisinau Criterium. Petrom

Detalii despre antrenamentele corporative de ciclism la numărul de telefon: +373 79996953 şi la e-mail: criterium@criterium.md

IMG_7866

Compania Petrom a început activ pregătirile pentru Chisinau Criterium, vizitând antrenamentul corporativ de ciclism. Miercuri, şapte angajați ai companii s-au adunat în parcul Valea Morilor, cu scopul de a se antrena cum se cuvine pentru cursa de ciclism a toamnei.

IMG_1004
Vremea a ţinut cu bicicliştii; vântul răcoros și lipsa arșiței au fost cu adevărat binevenite pentru un antrenament de succes. Angajaţii de la Petrom s-au întâlnit lângă punctul de închiriere a bicicletelor I Love Velo, alegându-şi una pe potrivă. Pagina I Love Velo pe Facebook.

IMG_7796

După ce au comunicat cu antrenorul de ciclism Iurii Trosteaneţchi şi au ascultat recomandările despre tehnica ciclismului, au studiat regulile de circulaţie rutieră, precum şi tehnica securităţii în timpul călătoriilor în grup, membrii echipei Petrom au exersat practic cele învățate.

IMG_7799

Mai întâi, grupul de la Petrom a parcurs câteva cercuri în jurul lacului, pe drum drept şi pe traseu cu obstacole în coloană câte unul. Apoi au mai făcut o dată înconjurul lacului în coloană câte doi, la finele antrenamentului a urmat încă un cerc câte patru persoane în rând. Astfel de exerciții nu doar i-au învățat pe cicliști să depășească diverse distanțe, ci și au cultivat spiritul de echipă, unde fiecare se va simți confortabil la o distanţă apropiată unul de altul.

IMG_7762

“Un antrenament excelent, un antrenor minunat, ne-a explicat totul foarte clar şi ne-a învăţat cum să mânuim bicicleta în diferite situaţii. Eu împreună cu echipa mea am aflat multe lucruri interesante, anume despre călătoriile în grup. Antrenorul ne-a povestit cum să păstrăm distanţa şi să ne deplasăm în coloană, sunt detalii care trebuie ştiute. Mă bucur pentru colegii mei, or ei au demonstrat că pot merge cu bicicleta în echipă”, – şi-a împărtăşit impresiile Tudor Palaga, aria-manager Petrom.

IMG_7768

Fotoreportaj

David Lutsyk pentru criterium.md