Antrenament corporativ de ciclism Chisinau Criterium. Video Security

Detalii despre antrenamentele corporative de ciclism la nr. de telefon: +373 79996953 şi la e-mail: criterium@criterium.md

IMG_1920

Compania Video Security a devenit încă unul din participanţii la antrenamentul colectiv de ciclism. De ce mai ai nevoie în ultima zi de lucru a săptămânii? Corect, de odihnă activă. De aceea, într-o seară de vineri, 13 angajaţi ai Video Security au decis să-şi petreacă util timpul împreună, odihnindu-se şi pregătindu-se pentru cursa de toamnă de ciclism.

IMG_1761

Ei s-au întâlnit cu antrenorul de ciclism Iurii Trosteaneţchi, care le-a explicat detaliat tuturor regulile şi a răspuns la întrebările adresate. A relatat despre tehnica securităţii în timpul deplasării cu bicicleta şi cum să ne protejăm pe noi înșine şi pe cei din jurul nostru.

IMG_1868

După instructaj, toţi s-au apropiat de punctul de închiriere a bicicletelor I Love Velo, alegându-şi una potrivită. Pagina I Love Velo pe Facebook.

IMG_1896

După ce au parcurs itinerarul standard, toţi au dorit ceva mai extrem. Atunci antrenorul Iurii le-a dat însărcinarea să cucerească desişul pădurii din Valea Morilor. Toţi cu mare entuziasm au făcut înconjurul parcului. Feţele femeilor şi bărbaţilor erau luminate de zâmbet pe parcursul întregului antrenament, iar acest fapt ridica dispoziţia antrenorului şi a oamenilor din jur.

IMG_1970

“Un antrenament excelent, mai ales că de mulţi ani nu am mai urcat pe bicicletă, pe unele sectoare a fost mai greu, dar a fost importantă susţinerea colegilor, care m-au încurajat să îndeplinesc toate însărcinările, pe care le-a trasat antrenorul nostru. Pentru mine acest antrenament a devenit o nouă modalitate de odihnă şi relaxare după lucru. Acum am prins la curaj şi sunt gata să parcurg 15 km la Chisinau Criterium”, – şi-a împărtăşit emoţiile Olga Zencenco, HR Manager.

IMG_1811

“La antrenamentul de azi mi-am adus aminte de copilărie, ceea ce mi-a adus o mulțime de emoţii pozitive. Le recomand tuturor să urce pe bicicletă”, – a spus Denis Cearnîi, şeful secţiei vânzări.

IMG_1907

Implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs. Înregistraţi-vă la Chisinau Criterium şi frecventaţi antrenamentul corporativ în cercul prietenilor şi colegilor.

IMG_1981

Raport foto

David Lutsyk pentru criterium.md