Centrul Outdoor X-Style susține Chisinau Criterium!

Bike1_DennisStratmann

Magazinul de echipament turistic X-Style a devenit partener al cursei de ciclism Chișinău Criterium 2015.

_DSC2377

Centrul Outdoor X-Style oferă o gamă bogată de echipamente și vestimentație pentru turism, ski, snowboard, vacanțe de vară la mare, picnicuri în păduri, precum și practicarea sporturilor extreme (alpinism, diving ș.a.). În magazin sunt prezentate produsele celor mai renumite branduri: AlpinPro, LowAlpine, Deuter, Outwell, Pinguin, Asolo, Petzl, Aqualung, Prana, Easy Camp, Primus, Buff și multe altele. În total peste 40 de branduri.

_DSC2372

În Centrul Outdoor X-Style este posibil de procurat sau de închiriat corturi, saci de dormit, rucsacuri, lanterne, arzătoare gaz, înbrăcăminte și încălțăminte pentru turism, echipament pentru alpinism, cât și diferite accesorii. Consultanții magazinului posedă toate cunoștințele și deprinderile necesare unei alegeri cât mai reușite a echipamentului pentru odihnă activă.

_DSC2366-Edit-2

În X-Style Outdoor Center puteți găsi, de asemenea, diferite echipamente și accesorii pentru ciclism, cum ar fi:

1. Suporturi pentru transportarea bicicletelor, la orice gust și cele mai joase prețuri din Moldova. În magazin sunt prezentate suporturi THULE de două tipuri: cu prindere pe cârligul de remorcare și cele cu prindere pe haion. Cu ajutorul acestor suporturi, poate fi transportată bicicleta sportivă cu automobilul, atunci când plecați undeva la odihnă. Suporturile pot fi atât procurate, cât și închiriate la cel mai accesibil preț.

Bike13_StefanNeuhauser_com

2. Rucsacuri și genți pentru ciclism: în magazin puteți găsi o varietate de genți și borsete pentru bicicletă cu montare pe ghidon sau cu prindere în partea frontală a cadrului bicicletei – un accesoriu perfect și extrem de util pentru păstrarea unor articole mici. Rucsacurile sunt de două feluri: unele mai voluminoase pentru călătorii și excursii cu fixare pe portbagajul bicicletei și altele mai mici pentru călătorii scurte prin oraș sau în raza acestuia.

_DSC2365

3. Îmbrăcăminte pentru ciclism: tricouri, jachete, colanți, pantaloni ș.a. Alegerea corectă depinde de confortul ciclistului și plăcerea pe care o obține atunci când merge pe bicicletă.

Magazinul X-Style oferă haine de branduri celebre care se consideră a fi cele mai bune pe piețele mondiale.

_DSC2355-Edit-3

X-Style nu este un simplu magazin de echipament turistic, este un stil deosebit de viață creat și menținut de o echipă întreagă de profesioniști, pasionați de ceea ce fac, de mai bine de 11 ani.

_DSC2374

Echipa X-Style organizează și tururi montane, pe litoral, explorăm cele mai interesante atracții turistice din România, Bulgaria, Turcia, Chile, Argentina, Peru, Bolivia și alte locuri frumoase ale lumii.

V-om comunica cu drag despre itinerare, trasee, vestimentație și echipamentul necesar pentru realizarea visului dorit, iar consultanții noștri, v-or ajuta să planificați cea mai extremală și plină de adrenalină călătorie, evitând disconfortul și dificultățile.

Alăturați-Vă evenimentelor turistice organizate de X-Style! Vă așteaptăm la noi cu ușile larg deschise.

Adresa: mun. Chişinău, bd. Grigore Vieru 27 (fostul bd. Renașterii)

Date de contact: Tel: (022) 210-053 sala de vânzări, Tel/fax: (022) 210-050 office

www.xstyle.md

www.facebook.com/xstylemd/