Ceremonia de înmânare a diplomelor voluntarilor Chisinau Criterium

IMG_6734

Ieri a avut loc întâlnirea finală cu voluntarii Chisinau Criterium 2015. Organizatorii cursei de ciclism a toamnei şi-au exprimat mulţumirea pentru ajutorul acordat la evenimentul, desfăşurat pe 11 octombrie 2015.

IMG_6649

La întrunire au participat circa 40 de voluntari şi echipa Sporter.md, care au servit un ceai fierbinte cu dulciuri, au comunicat, după care fiecărui voluntar i-au fost înmânate diplome de recunoştinţă din partea organizaţiei Sporter şi Ministerului Tineretului şi Sportului al Moldovei.

IMG_6713

După ceremonia de înmânare a diplomelor, managerii Sporter au discutat cu voluntarii despre proiectele următoare şi planurile de viitor.

IMG_6711

Pe 11 octombrie a avut loc cursa de ciclism de supravieţuire Chisinau Criterium 2015, la care au participat în jur de 200 de biciclişti pe distanţele Criterium (50 km) şi Velo Fun (15 km). Cursa a fost foarte rece şi umedă, dar în pofida acestui fapt, sportivii au obţinut rezultate bune şi au cucerit medalia bine meritată. Cum s-a desfăşurat cursa de ciclism puteţi citi aici.

IMG_7623

Raport foto

David Lutsyk pentru criterium.md