Compania Fidesco este partener de alimentaţie la Chisinau Criterium

IMG_1561

Compania Fidesco este una din primele şi cele mai mari companii de import şi comercializare a produselor alimentare din Moldova.

Pe data de 11 octombrie, în cadrul desfăşurării cursei de ciclism Chisinau Criterium, compania Fidesco va aproviziona punctele de alimentare cu fructe, pentru ca bicicliştii să-şi poată întări puterile pentru a parcurge 50 km şi îi va hrăni pe toţi cei, care vor ajunge la finiş.

Primul supermarket Fidesco a fost deschis în anul 1995. La ora actuală, reţeaua include 19 supermarketuri: 12 în municipiul Chişinău, câte 2 în mun. Bălţi şi r. Călăraşi, precum şi câte unul la Orhei, Comrat şi Anenii Noi.

După 20 de ani de activitate intensă, compania a câştigat încrederea cumpărătorilor şi furnizorilor produselor de calitate înaltă. Buna reputaţie este menţinută de abilităţile managerilor companiei, care se străduiesc ca atât calitatea înaltă a mărfurilor, cât şi preţurile să fie mereu accesibile.

Scopul principal al magazinelor reţelei Fidesco este asigurarea unui proces confortabil de a face cumpărături: produsele alimentare sunt propuse la un preţ bun, clienţii sunt deserviţi la cel mai înalt nivel, este oferită o deservire foarte comodă cu ajutorul programelor avantajoase, care propun diverse promoţii şi reduceri permanente la produsele alimentare din supermarketurile Fidesco.

Colectivul Fidesco deja s-a pregătit pentru Chisinau Criterium, de aceea nici tu nu rata cursa de ciclism, care va avea loc duminică, 11 octombrie, în parcul “Afganilor”. Înregistrează-te chiar acum!

Organizatorii Chisinau Criterium îi mulţumesc companiei Fidesco pentru colaborare şi pentru că sunt un colectiv excepțional și activ, care a participat nu doar la Chisinau Criterium, dar şi la Chisinau Marathon şi Ghidighici Sea Mile.

David Lutsyk pentru criterium.md