Compania Fidesco va participa la cursa Chisinau Criterium

dsc_0036Compania Fidesco este un participant activ și permanent la evenimentele sportive organizate de către clubul Sporter. Echipa sportivă al acestei companii a înotat la Sea Mile, a alergat la Maratonul Internaţional Chişinău și a pedalat la ediţia anterioară a cursei Criterium.

dsc_0087Antrenamentul corporativ al echipei Fidesco a avut loc împreună cu maestrul sportului și antrenorul clubului Sporter – Victor Carțîn. După un scurt instructaj despre tehnica siguranței, antrenorul a explicat regulile de circulație în convoi apoi a reglat poziţia corectă a bicicletelor, oferite de către salonul VeloPoint, partenerul cursei Chisinau Criterium.

Apoi sportivii au parcurs câțiva kilometri în jurul lacului din parcul Valea Morilor.

dsc_0012La ediţia din acest an al cursei Criterium, o parte din echipa sportivă a companiei Fidesco vor participa la probele de 32 și 48 km, iar altă parte va pedala la cursa VeloFun ce are distanţa de 15km.

dsc_0067Compania Fidesco este una dintre primele și cea mai mare companie de import și vânzare a produselor alimentare din Republica Moldova.

Principalul factor al reţelei de magazine Fidesco este crearea confortului în procesul alegerii și procurării bunurilor, produsele alimentare sunt vândute la un preţ accesibil iar deservirea clientului are loc la cel mai înalt nivel. În magazinele companiei Fidesco mereu veți găsi produse la preț promoțional și reduceri la cumpărături.

dsc_0097Instituiţi spiritul sportiv în compania Dvs! Înregistraţi-vă la Chisinau Criterium sau Criterium Velo Fun şi vizitaţi antrenamentul nostru corporativ în cercul prietenilor şi a colegilor. În timpul antrenamentului vi se vor oferi biciclete de la salonul VeloPoint.

Aflaţi detalii despre antrenamentele corporative la telefonul +373 76769994 şi la e-mail: criterium@criterium.md  

dsc_0056Galerie foto