Compania Heel a devenit partenerul Sport Expo la Chisinau Criterium

Compania Heel va participa la ce-a de-a patra cursă de ciclism Chisinau Criteriun în calitate de partener Sport Expo, care va avea loc în piaţa centrală a Chişinăului, între 27 şi 28 mai.

Cât de des în viața de zi cu zi ne confruntăm cu traume? Cu siguranță nu există om care să nu fi suferit traume casnice. Acestea pot fi lovituri, leziuni ale țesuturilor moi, contuzii, luxații și entorse.

Se întâmplă când facem reparații, mutăm mobilierul , scapam ciocanul peste picor, ne lovim – nimeni nu este asigurat de evitarea accidentărilor. Asemenea leziuni pot duce la diverse consecințe neplăcute, de la vânătăi nesemnificative , la leziuni grave. Într-adevăr, viața este plină de surprize. Ei bine, există Traumeel S – unguentul companiei Heel! În sfârșit, este din nou în vânzare în Moldova!

Un obișnuit al trusei medicale de acasă, acest unguent va fi folositor la ușurarea consecințelor traumelor, înlăturînd efectele durerilor și inflamațiilor .Traumeel S va contribui, de asemenea, la tratarea arsurilor, atât celor сasnice, cât și celor solare.

De asemenea, Traumeel S este util și pentru lucratorii de birou precum și alți reprezentanți ai “meseriilor sedentare”, cărora le sunt bine cunoscute astfel de probleme cum ar fi durerile de spate și de gât. Unguentul este potrivit și pentru sportivi, în special cicliști, maratoniști, dar și alți reprezentanți ai sportului activ: deoarece Traumeel S poate folosi și la traumele sportivilor profesioniști.

Compania farmaceutică germană Heel, care produce unguentul Traumeel S acordă o atenție deosebită controlului calității produselor sale. De mai bine de 80 de ani medicamentele cu marca Heel dovedesc eficacitatea și siguranța lor, reuțind ,în acest timp, să câștige încrederea medicilor și a pacienților.

De peste 11 ani, medicamentele Heel sunt prezente pe piața moldovenească. Ele sunt livrate direct de la unica fabrica din Baden-Baden. Și acum unguentul mult-așteptat Traumeel S poate fi din nou găsit pe rafturile farmaciilor moldovenești. De asemenea, în vînzare poate fi găsit Traumeel S și în fiole.

Ce proprietăți are Traumeel S?

Produse naturale în componență:

Deosebirea esențială a unguentului ține de componentele sale naturale în doze ultramici (unguentul este produs prin aplicarea tehnologiei homeopate). Cele 14 substanțe vegetale și minerale din componență au un efect benefic asupra tratării consecințelor traumelor. Aici, vorbim despre arnică de munte, calendulă, mușețel, tătăneasă, coada șoricelului,mătrăgună, omag albastru, părăluță, sunătoare, echinacea angustifolia (cu frunze înguste), echinacea purpurea, hamamelis , mercurul solubil de Hahnemann , inima de sulf calcaros.  Datorită acestor componente, unguentul Traumeel S manifestă acțiune analgezică, antiinflamatoare, regenerativă și imunomodulatoare.

Administrarea și modul de acțiune:

Unguentul Traumeel S se utilizează în tratamentul complex al unui șir de probleme, cum ar fi: leziuni acute, entorse, contuzii, luxații ale legamentelor, fracturi ale oaselor, hemoragii și efuziuni ale articulației, edeme postraumatice și postoperatorii, miozită, reumatism al țesuturilor moi, tendovaginit, bursită, epicondilită, artrite ale articulațiilor, pneumonie, parodontite, parodontoze, abcese gingivale, mastită, carbuncule, furuncule, ulcere trofice, eczeme, neurodermite, erupții cutanate (intertrigo), arsuri și degerături.

Unguentul este ușor de utilizat – trebuie doar să fie aplicat și masat pe zona afectată de 2-3 ori pe zi, iar în cazul traumelor acute – până la 5-6 ori pe zi.

Este foarte important că Traumeel S posedă un profil ridicat de siguranța și practic nu are contraindicații. Medicamentul poate fi administrat persoanelor în vârstă, femeilor în timpul sarcinii sau alăptării, precum și copiilor din primele zile de viață.

Traumeel S inhibă creșterea edemelor și a hemoragiilor în locul leziunilor țesuturilor moi, cupează sindromul dureros, îmbunătățește tonusul vaselor sangvine, ceea ce face posibilă utilizarea preparatului și în cazul traumelor acute.

De asemenea, unguentul contribuie la minimizarea potențialelor complicații (elimină congestia venoasă și previne formarea trombilor).

Traumeel S este un medicament pentru întreaga familie. Adresați-vă în toate farmaciile!

Aflați mai multe despre Traumeel S și alte medicamente ale companiei Heel pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/heel.md/