Compania RAPIDASIG este noul partener al Chisinau Criterium

calendar_wall_top_[9]-JPEG

Compania de asigurări RAPIDASIG a devenit noul partener al cursei de ciclism a toamnei Chisinau Criterium 2015. Compania le va oferi bicicliştilor cadouri de preţ.

Brokerul de asigurări “MGP Broker” SRL a fost fondat în 2008 şi în decurs de 7 ani a devenit cel mai sigur şi de nădejde partener pe piaţa serviciilor de broker a R. Moldova la toate tipurile de asigurări.

În anul 2010 am făcut un pas curajos pe piaţa de asigurări a Moldovei şi am lansat programul asigurărilor online cu marca comercială RAPIDASIG.

Noi suntem primul broker de asigurări din Moldova, care a lansat un program

de asigurări online pentru persoane fizice şi juridice prin intermediul www.rapidasig.md.

Aceasta le permite partenerilor-clienţilor noştri să facă economie de timp şi bani. În regim online ei pot calcula, selecta şi comanda asigurarea care-i interesează, la cele mai bune preţuri din R. Moldova, alegând din lista tuturor companiilor de asigurări, reprezentate în ţara noastră.

Clienţii noștri ne încredinţează rezolvarea chestiunilor legate de asigurare, de compensarea prejudiciului şi apărarea intereselor în relaţiile cu companiile de asigurări. Noi găsim soluţii sigure şi individuale atât pentru persoane fizice şi antreprenori particulari, cât şi pentru companiile mari, pentru reţelele comerciale, întreprinderile financiare şi industriale ale Moldovei.

Amintim că cursa de ciclism Chisinau Criterium va avea loc pe data de 11 octombrie, în parcul “Afganilor”! Startul la ora 12:00.