Compania Simpals a început să se pregătească pentru Chisinau Criterium

Detalii despre antrenamentele corporative de ciclism la nr. de telefon: +373 79996953 şi la e-mail: criterium@criterium.md 

IMG_0983

După alergări şi înot a venit timpul să însuşim şi al treilea element al triatlonului – ciclismul. Compania Simpals a participat la primul antrenament corporativ de ciclism.

IMG_0625

Într-o zi însorită a lunii septembrie 25 de angajaţi ai companiei Simpals s-au adunat la un antrenament de ciclism pentru a se pregăti de cea mai amplă cursă de ciclism a toamnei cu genericul Chisinau Criterium, care se va desfăşura pe 11 octombrie 2015 în Piaţa Marii Adunării Naţionale.

Astfel, marți, echipa Simpals a mers în parcul Valea Morilor, unde îi aşteptau bicicletele oferite de I Love Velo tuturor celor, care nu dispun de ele. Pagina pe Facebook.

IMG_1004

După ce toţi ne-am ales câte o bicicletă, antrenorul Iurie Trosteaneţkii ne-a relata cum să ne ţinem în şa, cum să schimbăm viteza, să apăsăm frâna şi chiar cum să cădem corect.

Iurie Trosteaneţkii practică ciclismul din anul 1984; a devenit Candidat la titlul de maestru al sportului la ciclism rutier în 1989. Pasiunea sa pentru ciclism nu s-a diminuat odată cu trecerea timpului. În prezent Iurie lucrează la DAAC-VELO-SPORT, salonul de biciclete “GIANT”.

IMG_0572

Studiind arta ciclismului, unii angajaţi şi-au exprimat intenţia de a-şi procura o bicicletă, pentru a o folosi în calitate de mijloc de transport personal şi desigur pentru a participa la Chisinau Criterium 2015.

IMG_0850

“Practic ciclismul ca amator în jur de 2 ani şi vreau mult să particip la competiţia de ciclism Chisinau Criterium. Anul trecut, nu am reuşit să particip, dar în acest an intenţionez să parcurg distanţa de 50 km prin centrul capitalei noastre. Am încă o lună la dispoziţie pentru pregătiri şi sunt convins că voi face faţă sarcinii stabilite”, – şi-a împărtăşit intenţiile Dumitru Iordachi, director de program Play.md.

IMG_0885

“Antrenamentul a decurs minunat, vesel şi am simţit o susţinere puternică din partea celor, care pentru prima dată au urcat pe bicicletă. Toţi zâmbeau şi se ajutau reciproc. Antrenorul ne-a explicat clar ce trebuie de făcut pentru a evita accidentele, totul a fost organizat excelent. Periodic mă plimb cu bicicleta şi am înţeles că e mai vesel s-o faci împreună”, – a relatat Tatiana Sivoborod, manager de proiect 999 Market.

IMG_0727

Implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs. Înregistraţi-vă la Chisinau Criterium şi frecventaţi antrenamentul corporativ alături de prieteni şi colegi.

Fotoreportaj

David Lutsyk pentru criterium.md