Compania VideoSecurity este gata să cucerească cursa Chisinau Criterium

img_6658Pentru al doilea an consecutiv, compania VideoSecurity participă la antrenamentele de ciclism organizate de către clubul Sporter, în cadrul pregătirilor pentru cursele Chisinau Criterium și Velo Fun. De asemenea, echipa VideoSecurity participă și la alte activități sportive organizate de către Sporter. Împreună am înotat la Sea Mile, am alergat la cea de a doua ediţie a Maratonului Internaţional Chişinău și pentru a nu se relaxa, lucrătorii organizează și propriile turnee sportive.

img_6632Recent, angajaţii companiei VideoSecurity, au participant la un antrenament sportiv în parcul Valea Morilor, împreună cu antrenorul Victor Carțîn. La începutul antrenamentului, Victor a desfășurat o scurtă lecție despre cum să te mişti în coloana cicliștilor, ce fel de gesturi de semnalizare să indici în timpul mişcării şi a povestit despre pregătirile pentru competiţia de ciclism.    

După toate instrucţiunile primite, sportivii au pornit să pedaleze pe ”caii de fier”. Participanți la antrenament care nu aveau o bicicletă, au fost ajutaţi de către VeloPoint. Salonul a oferit câte o bicicletă pentru durata antrenamentului, tot ei fiind și partenerii cursei de ciclism Chisinau Criterium.

img_6647Echipa de bicicliști au parcurs câțiva zeci de kilometri în jurul lacului și chiar după finisarea antrenamentului, au decis să mai facă cîteva plimbări.

VideoSecurity este lider în vânzări pe piața Republicii Moldova de sisteme de supraveghere video și control al accesului, fiind primii care se specializează pe sisteme de securitate și avertizare împotriva incendiilor și sunt profesioniști în domeniul sistemelor de stingere de incendiu.

img_6677Compania are ca scop să îmbunătățească serviciile sale și de a face supravegherea video și securitate mai accesibilă în fiecare colț al țării noastre. Având una dintre cele mai mari reţele de dealeri, compania oferă pentru fiecare regiune a ţării noastre tot ce este necesar în cel mai scurt timp, un fiabil sistem de alarmă, casa protejată la nivel înalt.

img_6615Instituiţi spiritul sportiv în compania Dvs! Înregistraţi-vă la Chisinau Criterium sau Criterium Velo Fun şi vizitaţi antrenamentul nostru corporativ în cercul prietenilor şi a colegilor. În timpul antrenamentului vi se vor oferi biciclete de la salonul VeloPoint.

Aflaţi detalii despre antrenamentele corporative la telefonul +373 76769994 şi la e-mail: criterium@criterium.md  

Galerie foto