Echipa Honda Moldova s-a antrenat pentru Chişinău Criterium

IMG_0125Pentru cursa ce urmează, Chisinau Criterium, s-a pregătit şi distribuitorul oficial Honda în Moldova – Autospace SRL. Primul automobil oficial al cursei de ciclism din Chişinău – Honda Civic Sedan, care va deschide competiţia.

IMG_0113În dimineaţa zilei de sâmbătă, echipa Honda s-a adunat în parcul Valea Morilor, unde urma să se pregătească în mod corespunzător pentru următoarea cursă de ciclism. După ce au primit bicicletele de la VeloPoint, sportivii şi-au pregătit caii de fier şi au trecut direct la antrenament.

IMG_0188Maestrul al sportului şi antrenorul clubului Sporter, Andrei Vrabii, a desfăşurat o instructaj privind mersul corect în coloana bicicliştilor. A povestit despre tehnica securităţii în timpul mersului pe bicicletă, după care toţi împreună au pornit a se plimba în jurul lacului.

IMG_0201În decursul unei ore, echipa Honda a îndeplinit toate sarcinile antrenorului şi s-a ales cu o doză enormă de emoţii pozitive şi energie pentru întreaga zi. Spre final, participanţii au mulţumit antrenorului pentru sfaturile sale bine venite.

IMG_0152Sedan Honda Civic – este o maşină care combină puterea, manevrabilitatea, economia de combustibil și tehnologia îmbunătățită a motorului, datorită căruia călătoria dvs. va fi extrem de economă. Regimul ECON contribuie la maximizarea eficienței de economisire a combustibilului, prin ajustarea parametrilor de funcționare a sistemelor de motor, transmisie, încălzire și răcire, precum și controlul vitezei de croazieră. Inimă virtuoasă este motorul său pe benzină i-VTEC 1,8 l., care asigură performanțele deosebite de exploatare ale automobilului Honda Civic Sedan. Transmisia automată este dotată cu cinci trepte de control electronic, necesare accelerării rapide și eficienței ridicate de combustibil. Pentru conducătorul auto, aceasta înseamnă mai multă putere, o schimbare mai lină a treptelor de viteză și lipsa zgomotului în plus.

IMG_0245În Moldova, Honda Civic Sedan este prezentată într-o echipare maximală și este dotată cu opțiuni, precum camera pentru mersul cu spatele, cruise control, senzori de lumină și ploaie, senzori de parcare în față și în spate, încălzirea scaunelor din față, sistem Bluetooth.

IMG_0257Susținerea sportului de ciclism – una din prioritățile companiei, istoria căreia începe în anul 1946 cu producerea bicicletelor cu motor. La scurt timp după apariția sa, compania Honda a început să proiecteze și să construiască propriile sale motoare, motociclete și automobile.

IMG_0178Instituiţi spiritul sportiv în compania Dvs! Înregistraţi-Vă la Chisinau Criterium sau Criterium Velo Fun şi vizitaţi antrenamentul nostru corporativ în cercul prietenilor şi colegilor. În timpul antrenamentului vi se vor oferi biciclete de la salonul VeloPoint.

Aflaţi detalii despre antrenamentele corporative la telefonul +373 76769994 şi la  e-mail: criterium@criterium.md  

Galerie foto