Faceți cunoștință cu Regulamentul competiției Chisinau Criterium și pregătiți-vă bicicleta

12094943_1478238382483669_2202076410057959293_o

În curând, pe 18 septembrie, va fi dat startul celei mai grandioase curse din această toamnă,  Chisinau Criterium 2016. În cadrul acestui eveniment se va desfăşura și o cursă distractivă pe străzile Chişinăului, Criterium Velo Fun, la care poate participa orice doritor pe orice tip de bicicletă sau chiar pe role. Participând la evenimentele sportive, organizate de către Sporter, trebuie să cunoaşteţi și să respectaţi regulile de siguranţă.

Pregătindu-vă prietenul de fier pentru cursa de ciclism, urmați aceste reguli și reglementări. Cel mai important este ca bicicleta Dvs. să fie într-o stare tehnică perfectă și anume verificați:

-starea frânelor;

-presiunea potrivită pentru pneuri;

-sistemul de transmisie și schimbătorul de viteză la bicicletă, lipsa scârțâitului.   

De asemenea, participanții trebuie să fie îmbrăcaţi în haine potrivite, să poarte numărul și simbolurile participantului la cursă, să fie atenți la curbe și să semnalizeze cu mâna în caz de virare, să fie atenți la intersecții și să respecte toţi participanții pe durata traseului.

Este obligatoriu ca participanții cursei să poarte cască de protecţie!

Studiați și respectaţi Regulamentul cursei Chisinau Criterium!

 

Chisinau Criterium

Participanților li se oferă la alegere două variante de curse la distanţă cu pornire separată:

32 km (10 cercuri) – ambele tipuri de biciclete (MTB și Bicicletă de șosea), timp acordat 90 de minute (1 oră 30 de minute)

48 km (15 cercuri) – ambele tipuri de biciclete (MTB și Bicicletă de șosea) timp acordat 140 de minute (2 ore 20 de minute)

 

Criterium Velo Fun

Fii o parte a cursei distractive de ciclism și primeşte în dar unul din cele 5000 de tricouri incendiare și calitative de la organizatorii Criterium Velo Fun.

Distanţa traseului – 15 km.

DETALII