Federaţia Sportivă Naţională de Sporturi pe Role din RM susține Criterium Velo Fun

4444La 18 septembrie 2016, dă start cursa distractivă de 15 kilometri prin Chișinău – Criterium Velo Fun. Fiecare doritor poate participa, pe orice tip de bicicletă ba chiar și pe role absolut gratuit.

Federaţia Sportivă Naţională de Sporturi pe Role din Republica Moldova oferă susținere cursei de ciclism Criterium Velo Fun, de aia noi îndemnăm toți rollerii Moldovei să se unească și să ruleze prin oraș împreună cu noi complet gratuit, primind în dar un tricou de marcă Chișinău Criterium. Doar primele 5000 de persoane vor primi tricoul oficial!

Oficial Federaţia Sportivă Naţională de Sporturi pe Role din Republica Moldova a apărut în anul 2015, însă duce o dezvoltare activă a sportului pe role din anul 2011. Așa a fost organizat primul festival pe role din Moldova, primul campionat național pe role din Moldova, de asemenea au fost desfășurate primele competiții pentru copii la categoria de vîrstă de la 3 ani.

Președintele Federației Sportive Naţionale de Sporturi pe Role din Republica Moldova – Zaițev Gleb.

Atragem atenția Dvs, că deschiderea oficială a cursei de ciclism începe la 11:00. Locul de start și sosire la intrarea în parcul Afganilor.

Coloana de bicicliști și rolleri va fi însoțită de mareșali și patrulă.

Înregistrați-vă la Criterium Velo Fun chiar acum și primele 5000 de persoane vor primi în dar un tricou.

ÎNREGISTRARE

Reamintim că, după începerea Criterium Velo Fun, dă startul cursa amplă de ciclism a toamnei Chișinău Criterium la distanța de 32 și 48 de km pentru bicicletele rutiere și MTB. Mai multe despre cursa de ciclism găsiți pe site-ul criterium.md.