Fitness Doza este principalul partener sportiv al Chisinau Criterium

1234699_10151845734466480_949387761_n

Fitness Doza din nou este partenerul sportiv principal al evenimentului, organizat de Sporter. Anterior, colectivul Fitness Doza a participat la Chisinau Marathon şi la Ghidighici Sea Mile, iar acum a venit timpul cursei de ciclism Chisinau Criterium 2015!

În ziua desfăşurării cursei de ciclism, instructorii de fitness ai clubului vor organiza o încălzire incendiară pentru biciclişti şi pentru toţi cei prezenţi în parcul “Afganilor”. Înainte de a urca pe bicicletă, este necesar de a încălzi cum se cuvine muşchii picioarelor şi nu numai.

Pe traseul cursei Criterium, angajaţii Fitness Doza îşi vor expune zona lor de susţinere a sportivilor şi de-a lungul întregii curse membrii pozitivi ai echipei îi vor încărca cu o doză de energie pe toţi participanţii. La linia de finiş pe toţi îi vor aştepta cheerleaderii clubului Fitness Doza, care vă vor umple de voie bună prin intermediul dansurilor incendiare! Or, obiectivul clubului este să aducă FERICIRE!

Compania Fitness Doza susţine mereu sportul de performanţă şi tot ce este legat de el!

Îi aşteptăm pe toţi participanţii Chisinau Criterium pe data de 11 octombrie, în parcul “Afganilor”. Nu uitaţi bicicleta şi casca de protecţie. Startul la ora 12:00!

Detalii despre Fitness Doza pe site-ul: www.doza.md

David Lutsyk pentru criterium.md