Frux Apple Snack a devenit parteneri la Kids Criterium by Orasul meu Protejat

Noi am făcut un lucru enorm pentru a produce FRUX pentru Dumneavoastră! Merele ce sunt folosite, sunt crescute în livezile noastre in Moldova, de specialiști în domeniu pomiculturii. Folosim merele Granny Smith (verde) si Fuji Red (rosu). Snackurile din  mere conţin un număr mic de calorii. De aceea ele sunt potrivite pentru persoanele care au grijă să nu adauge kilograme în plus.

Le putem lua  în călătorie, la şcoală sau la serviciu. Nu ocupă mult loc în geantă, dar potolesc de minune foamea. O gustare uşoară în timp ce ne deplasăm cu maşina sau pe jos, în sălile de fitness, in parc, la aer liber, oriunde! De asemenea, pot fi utilizate ca ingredient suplimentar la prepararea deserturilor.

Chipsurile din mere Frux – snackul sanatos  pentru toata familia !

Cursa de ciclism pentru copii Kids Criterium va avea loc sub formă de competiţie la diferite categorii de vârstă de la 5-13 ani. Micii sportivi vor trebui să parcurgă distanţa de 400, 800 şi 1200 m. Cursa va avea loc pe biciclete cu 2, 3 şi 4 roţi, precum şi pe trotinete şi biciclete pentru alergare. Toţi copii trebuie să poarte căşti de protecţie!

Înregistrarea este disponibil aici. Fiecare copil trebuie înregistrat individual!