Herbalife este partenerul cursei de ciclism Chisinau Criterium

preview_banner-ronaldo-v2_-3500-x-2000_20-mm-bleedLa expoziția sportivă din cadrul cursei de ciclism Chisinau Criterium va participa compania Herbalife, cu produsele căreia veți putea face cunoștință în zona Sport Expo.

Herbalife se mândreşte cu statutul de sponsor oficial în domeniul nutriţiei pentru mai mult de 250 de atleţi, echipe si evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy și Triatlonul de la Los Angeles. Herbalife este sponsorul global în nutriție al unor sportivi de top care promovează în permanență importanța unui stil de viață activ și sănătos.

De două ori câştigător al Balonului de Aur FIFA, Cristiano Ronaldo consideră că o nutriţie potrivită este esenţială pentru obţinerea performanţei, tocmai de aceea face echipă cu Herbalife. Înzestrat cu rezistenţă, viteză, putere şi eleganţă, starul de fotbal portughez, Cristiano Ronaldo este mereu în căutarea unui avantaj competitiv. De aceea se concentrează pe un regim de antrenament sănătos şi pe o nutriție sportivă eficientă.

Herbalife este Partenerul Nutriţiei Globale al lui Ronaldo, deoarece el crede în angajamentul Herbalife pentru o nutriţie bună.

machet-bener-herbalife-preview

Având sediul în Los Angeles, SUA, Herbalife a atins o acoperire globală. Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin intermediul reţelei de Membri Herbalife Independenţi, care deservesc clienți din peste 90 de ţări. Angajamentul Herbalife în privinţa calităţii a reușit să pună la îndemână un mod de viaţă sănătos pentru oamenii din întreaga lume. Produsele noastre includ shake-uri şi gustări proteice; suplimente nutriţionale pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală. Programul Herbalife pentru nutriție este o fundație excelentă pentru un stil de viață sănătos care asigură cele mai bune elemente nutritive naturale. Acestea ajută corpul să reducă asimilarea de calorii și în același timp susține asimilarea factorilor nutritivi necesari sănătații.

13614979_628774270633522_4588250144873597054_nHerbalife se concentrează să creeze parteneriate cu echipe și atleți care consumă produsele noastre pentru a atinge cele mai înalte performanțe sportive!

Mai multe informații despre produsele Herbalife veți afla pe herbalife.md.

Chisinau Criterium este o cursa amplă de ciclism, având 2 distanţe la alegere pentru bicicletele cursiere şi MTB – 32 şi 48 km, necesar a fi parcurse într-o oră şi 30 de minute şi respectiv 2 ore şi 20 de minute. Competiţia va avea loc pe 18 septembrie în parcul Afgan.

Dacă nu deţii suficientă experiență pentru a cuceri competiţia Criterium, atunci participă la cursa amplă de ciclism prin Chişinău, Criterium Velo Fun pe o distanță de 15 km. Participarea la cursa distractivă Velo Fun este gratuită, iar primii 5000 de participanţi vor primi în dar tricoul oficial al cursei.

Mai multe detalii pe site-ul criterium.md.