Herbalife – partenerul oficial în nutriție la Chisinau Criterium

 

HerbalifeNutrition_LockUp_black_EN

Compania Herbalife a devenit partenerul oficial al alimentației din cadrul cursei de ciclism Chisinau Criterium 2017, care vă avea loc pe data 28 mai, în Piața Marii Adunări Naționale.

Herbalife se mândreşte cu statutul de sponsor oficial în domeniul nutriţiei pentru mai mult de 250 de atleţi, echipe și evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy și Triatlonul de la Los Angeles. Herbalife este sponsorul global în nutriție al unor sportivi de top care promovează în permanență importanța unui stil de viață activ și sănătos.

BAnner_Ronaldo_V2__3500_x_2000_20_mm_bleed (1)

De 4 ori câştigător al Balonului de Aur FIFA, Cristiano Ronaldo consideră că o nutriţie potrivită este esenţială pentru obţinerea performanţei, tocmai de aceea face echipă cu Herbalife. Înzestrat cu rezistenţă, viteză, putere şi eleganţă, starul de fotbal portughez, Cristiano Ronaldo este mereu în căutarea unui avantaj competitiv. De aceea se concentrează pe un regim de antrenament sănătos şi pe o nutriție sportivă eficientă.

Cristiano Ronaldo lucrează cu John Heiss, Ph.D, Director Senior, Marketing Global al Produselor Herbalife pentru Sport și Fitness, pentru linia de produse completă Herbalife24™. Herbalife îl ajută, de asemenea, pe Ronaldo cu propriul său regim de nutriţie personalizat prin furnizarea unei game de produse pentru a sprijini antrenamentul său exigent şi regimul său de pregătire. Îi place foarte mult Batonul Proteic cu aromă de arahide şi ciocolată, iar aromele sale preferate pentru Shake-ul Formula 1 Herbalife® sunt cele de căpşuni şi vanilie.

Herbalife este Partenerul Nutriţiei Globale al lui Ronaldo, deoarece el crede în angajamentul Herbalife pentru o nutriţie bună.

Machet-bener-herbalife-preview (1)

Având sediul în Los Angeles, SUA, Herbalife a atins o acoperire globală. Produsele Herbalife sunt disponibile numai prin intermediul reţelei de Membri Herbalife Independenţi, care deservesc clienți din peste 90 de ţări. Angajamentul Herbalife în privinţa calităţii a reușit să pună la îndemână un mod de viaţă sănătos pentru oamenii din întreaga lume. Produsele Herbalife includ shake-uri şi gustări proteice; suplimente nutriţionale pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală. Programul Herbalife pentru nutriție este o fundație excelentă pentru un stil de viață sănătos care asigură cele mai bune elemente nutritive naturale. Acestea ajută corpul să reducă asimilarea de calorii și în același timp susține asimilarea factorilor nutritivi necesari sănătații.

flyer (1)

Herbalife se concentrează să creeze parteneriate cu echipe și atleți care consumă produsele noastre pentru a atinge cele mai înalte performanțe sportive!

Mai multe informații despre produsele Herbalife veți afla pe herbalife.md.