Înregistrarea a început! Participă și tu la cursa de ciclism Chisinau Criterium

criterium-ro-fbbg__1_A fost dat start înregistrării la cursa Chisinau Criterium care va avea loc la 18 septembrie 2016. Înregistrare electronică începe din data de 6.06.2016 până la 11.09.2016 (inclusiv).

Înregistrarea prealabilă este obligatorie pentru toţi sportivii care doresc să participe la cursele Criterium (50 km și 35 km) și Velo Fun (15 km), în cadrul Chisinau Criterium 2016:

Criterium, bicicletă de șosea (50 km) – cursa este deschisă pentru toţi doritorii care deţin o bicicletă, echipament sportiv, cască și paşaport. Copii ce participă neînsoțiți trebuie să prezinte acordul scris al părinţilor lor. Distanţa trebuie parcursă în limita de timp – 2 ore.

– Criterium, MTB (35 km) – cursa este deschisă pentru toţi doritorii care deţin o bicicletă, echipament sportiv, cască și paşaport. Copii ce participă neînsoțiți trebuie să prezinte acordul scris al părinţilor lor. Distanţa trebuie parcursă în limita de timp – 2 ore.

– Velo Fun (15 km) – toţi cicliștii doritori, pe orice tip de bicicletă, pot lua parte la o cursă de divertisment prin Chişinău. Casca este binevenită.

Cursa de ciclism Criterium va avea loc sub formă de competiție, rezultatele vor fi înregistrate de către un sistem profesionist de cronometrare, iar fiecărui participant îi va fi atribuit un număr individual cu dispozitiv electronic. Participarea la cursa Criterium este cu taxă.

Costul taxei de participare este de 200 lei, dacă vă înregistraţi până la 15 iulie. După această dată costul de înregistrare pentru competiție variază:

  • – Din 16 iulie până la 15 august taxa de participare este de 300 lei
  • – Din 16 august până la 11 septembrie taxa de participare este de 400 lei

Toţi participanții vor primi câte un pachet de start care include:

  • – un rucsac cu logo
  • – un tricou cu simbolurile Chisinau Criterium
  • – un număr de participare cu dispozitiv electronic încorporat
  • – o broşură informativă

Pentru a vă înregistra la cursă trebuie să completați un formular de înregistrare și să achitați taxa de participare. Doar după ce urmează tot procedeul și primeşte confirmarea electronică, participantul este considerat oficial înregistrat la cursa de ciclism Chisinau Criterium 2016.

În cazul în care au fost introduse date false, organizatorii cursei îşi rezervă dreptul de a anula înregistrarea. Taxa, în acest caz, nu va fi returnată.

Participarea la cursa Velo Fun 15 km este gratuită.

ÎNREGISTRAREA