Jucărel a devenit partener la Kids Criterium by Orasul meu Protejat

Noi, cei de la jucarel.md, am deschis un magazin-depozit de jucării fabricate în Ucraina și în Turcia. Jucăriile se deosebesc mult de cele din China prin calitatea materialelor care, în mod direct, sunt mai sănătoase pentru copii. Fiind folosite doar materiale de înaltă calitate pentru producerea jucăriilor, acestea au proprietăți antialergice și sunt complet inofensive atât pentru copii, cât și pentru bebeluși.

Companiile producătoare de jucării respectă cu strictețe standardele naționale și internaționale de calitate, monitorizând atent întregul proces de confecționare a jucăriilor. Având o experiență bogată în producerea jucăriilor, aceștia respectă dorințele cumpărătorilor și au grijă să-și actualizeze regulat asortimentul astfel încât să fie mereu în trend cu necesitătile pieței.

În magazinul nostru aveți ocazia să vă simțiți din nou copil și să savurați din plin amintirile dragi despre copilărie.

Jucărel vă oferă doar jucării de calitate, tocmai de aceea vom fi bucuroși să ne vizitați magazinul de pe adresa Mitropolit Dosoftei, 115 sau pe site-ul nostru www.jucarel.md.

Amintim că pe 27 mai, la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale, va avea loc cursa de ciclism pentru copii Kids Criterium by Orasul meu Protejat, în categoria de vârstă 5-13 ani.

Grăbiți-vă să vă înregistrați micii sportivi la cursă. Înregistrarea.