La 18 septembrie va fi oprit temporar traficul în sectorul Rîşcani

+În legătură cu competiţia de ciclism Chisinau Criterium şi Criterium Velo Fun, care se vor desfășura duminică, 18 septembrie, vor avea loc schimbări nesemnificative ale circulației rutiere.

Începând cu ora 2:00 va fi închis traficul pe bulevardul Moscovei (sectorul Rîşcani). În consecinţă, mişcarea pentru automobile va fi sistată la intersecţia bulevardul Moscovei cu străzile Miron Costin și Matei Basarab.

Aşadar, traficul va fi închis de la 02:00 până la 16:30!

map-1-upd-ro1-01

La ora 11:00 începe turul ciclist de 15 km prin Chişinău. Respectiv, temporar pe unele străzi traficul va fi mai dificil, mai exact în zona unde se va deplasa coloana bicicliştilor.

criterium_map_ro_v3-01

Comitetul organizatoric al cursei Chişinău Criterium solicită să vă atârnaţi cu indulgenţă referitor la modificările intervenite, dar şi să vă planificaţi din timp ziua, cu scopul de a evita incomodităţile.

Cerem tuturor să traverseze strada la marcajul pietonal şi să fie atenţi în ambele sensuri, deoarece sportivii se vor deplasa cu viteză avansată.

Amânaţi mai bine maşinile în această zi, şi aşezaţi-vă pe biciclete pentru a participa la turul ciclist Criterium Velo Fun de 15 km prin capitală. Sau puteţi susţine pur şi simplu bicicliştii, care urmează să parcurgă 32 şi 48 de km.

www.criterium.md