Magazinul Enter participă la Sport Expo din cadrul competiţiei Chisinau Criterium 2016

kito-5792Reţeaua magazinelor de telefoane mobile şi calculatoare Enter va participa la iarmarocul sportiv, care va avea loc pe 18 septembrie în parcul Afgan, în timpul desfăşurării Chisinau Criterium 2016.

Enter este lider pe segmentul său în decursul a mai mulţi ani. Suntem siguri că secretul succesului constă în  promovarea produselor inovative şi unice pe piaţă. Pe lângă aceasta, noi suntem disponibili pentru actualii şi potenţialii noştri clienţi în orice sector al municipiului nostru şi majoritatea raioanelor din ţară.

În cadrul Chisinau Criterium fiecare vizitator va putea achiziţiona sau testa gadget-urile moderne şi accesoriile, majoritatea dintre care dispun de proprietăţi impermeabile: monitoare de ritm, ceasuri inteligente, căşti, player, camere-action, huse, Power Bank, genţi şi multe altele.

Scopul nostru este de a demonstra, cât de strâns este legată lumea digitală cu sportul.

kito-5498Chisinau Criterium este  o cursa amplă de ciclism, cu 2 distanţe la alegere pentru orice tip de bicicletă – 32 şi 48 km, necesare a fi parcurse în decurs de 1 oră şi 30 de minute şi respectiv 2 ore şi 20 de minute. Competiția va avea loc pe 18 septembrie în parcul Afgan.

Tot în aceeași zi, va avea loc cursa de mare amploare de 15 kilometri prin Chişinău, Criterium Velo Fun. Primele 5000 de persoane vor primi tricouri remarcabile şi calitative din partea organizatorilor evenimentului.

Mai multe detalii pe site-ul criterium.md.