Naturalis a devenit partenerul cursei de ciclism pentru copii Kids Criterium by Orasul Protejat

Naturalis a devenit partenerul cursei de ciclism Kids Criterium by Orasul meu Protejat, care va avea loc pe 27 mai la 11:00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Naturalis – este un brand renumit de sucuri şi nectaruri naturale. Acesta este un asortiment variat la preţuri accesibile. “Naturalis” este cea mai bună decizie pentru cei, care au grijă de propria sănătate şi bugetul familiei.

Sucurile și nectarurile marca Naturalis sunt cunoscute dincolo de graniţele Moldovei. Acestea sunt comercializate în 15 ţări din lume. În China, Mongolia, ţările Baltice, Cehia, SUA, Canada şi alte ţări. Sucurile şi nectarurile sunt prezente atât în reţelele comerciale, cât şi în restaurante şi cafenele. Iar 9 personaje a echipei Naturalis, prezentate pe ambalajele de 200 ml, au devenit prietenii a mii de copii la sute de evenimente.

Compania Naturalis va oferi fiecărui participant la eveniment sucuri, pentru ca sportivii să-şi potolească setea după cursă. Participarea la competiţie este gratuită. Înregistrarea este obligatorie.

Datele de participare pot fi completate aici.