OM Kids – special pentru copiii activi

Om-kids-1000x600-ro

Copii sunt pregătiţi mereu pentru marile aventuri! Iar pentru cei mai activi noi am creat OM Kids – apa OM în butelii individuale. Pornind într-o călătorie sau la şcoală, apa OM Kids este mereu cu ei. Acum, ea are o etichetă colorată şi poate fi uşor deschisă.

În plus, OM Kids – este un brand activ social, scopul căruia este promovarea modului de viaţă sănătos în rândul copiilor. Ne dorim să ajutăm toţi să-şi descopere cea mai bună versiune a sa,  să-i inspirăm zilnic la mici fapte, să ajutăm să crească sănătoşi, deştepţi şi puternici, astfel încât într-o bună zi să devină adulţi fericiţi.

Noi susţine cu bucurie astfel de evenimente importante, precum Chisinau Criterium, care va avea loc pe 28 mai. Pentru cei mai micuţi participanţi va fi organizat Kids Criterium, care se va desfăşura pe 27 mai în Piaţa Marii Adunări Naţional, în centrul Chişinăului.

Cursa de ciclism pentru copii Kids Criterium va avea loc sub formă de competiţie, pe diferite categorii de vârstă  de la 5-13 ani. Micii sportivi vor trebui să parcurgă distanţa de 400, 800 şi 1200 m. Cursa se va desfăşura pe biciclete cu 2,3 şi 4 roţi, de asemenea şi pe trotinete şi biciclete pentru alergare. Cursele vor avea loc pe propriile biciclete. Toţi copiii trebuie să deţină căşti!

Pe lângă competiţii, pe copii îi aşteaptă concursuri intresante şi cadouri de la parteneri, inclusiv din partea OM Kids.

OM Kids – exclusiv pentru copii.

Înregistrarea este disponibilă aiciFiecare copil trebuie înregistrat individual!

Nu rataţi şansa de a participa la cel mai important eveniment de ciclism al anului!