Oraşul Meu Protejat a devenit partenerul general la Kids Criterium

Oraşul Meu Protejat reprezintă proiectul social al companiei Video Security, care pe parcursul a 15 ani de experienţă în domeniul securităţii, a devenit unul dintre liderii de pe piaţa Moldovei.

Scopul primordial al proiectului este sporirea nivelului de securitate în scările blocurilor locative, curţile rezidenţiale, pe terenurile de joacă pentru copii şi parcări, prin instalarea unor sisteme de monitorizare video.

Locuitorii ţării noastre trebuie să deţină acces liber la informaţia cu privire la ceea ce se întâmplă în jur. Toţi locatarii blocurilor, ce s-au alăturat programului Oraşul Meu Protejat, deţin accesul către arhivele înregistrărilor video şi pot primi în orice clipă informaţia fixată cu referire la un anumit incident.

Oraşul Meu Protejat susţine cursa de ciclism pentru copii pe biciclete cu 2 şi 3 roţi, precum şi pe trotinete sau biciclete pentru alergat. Colaboratorii companiei Videosecurity şi Oraşul Meu Protejat împreună cu familiile sale, vor participa cu plăcere la evenimentul sub egida familiei şi stilului de viaţă sănătos.

Dacă doriţi să vă alăturaţi  echipei noastre – înregistraţi-Vă pe site.