Oriflame Moldova este partener al Chisinau Criterium

1

La Oriflame credem în visuri, frumusețe și în oamenii căror le reușește să-și transforme aspirațiile în obiective tangibile. Credem că sportul este o sursă de inspirație grandioasă, ce ne disciplinează, ne face frumoși și ne permite să avem un mod de viață sănătos. Astfel, sportul este indispensabil pentru un viitor lider care dorește să fie admirat de cei din jur pentru aspectul său fizic și calitățile sale morale.  Din acest motiv, suntem încîntați de concursul Chisinau Criterium și spiritul competitiv pe care îl promovează. Considerăm că indiferent de rezultatul demonstrat în concurs, fiecare dintre participanți este învingător grație curajului, ambiției și perseverenței necesare pentru calificarea în Chisinau Criterium.

2

De accea, special pentru dumneavoastră, am concentrat mirosul victoriei în arome de parfum inedite, care vor extinde plăcerea de învingător. Savurați victoria de fiecare data cînd utilizați parfumul preferat – „Excite Force” pentru el și „Miss Giordani” pentru ea. Aroma victoriei este un premiu de vis pentru învingătorul dumneavoastră și împreună cu Oriflame visurile devin realitate!

Mai mult decît atît, în această toamna Oriflame livrează produse gratuit la adresa indicată de  dumneavoastră, deoarece suntem convinși că învingătorii merită o atitudine specială.

Vă urăm succes și nu uitați că la Chisinau Criterium toți sunt învingători!