Participanţii Chisinau Criterium sunt obligaţi să semneze Declaraţia de responsabilitate

Atenţie, stimaţi ciclişti!

Toţi participanţii cursei de ciclism Criterium obligatoriu trebuie să semneze Declaraţia privind faptul că benevol doresc să participe la cursa de ciclism şi au făcut cunoştinţă cu regulamentul Chisinau Criterium.

De asemenea, declaraţi pe propria răspundere că:

  • – aveţi pregătirea fizică, psihică şi tehnică necesară, nu suferiţi de boli, care vă pun în pericol starea de sănătate în timpul evenimentului;
  • – sunteţi informaţi despre faptul că participarea la acest eveniment sportiv necesită rezistenţă fizică şi psihologică;
  • şi altele…

Astfel, îi scutiţi pe organizatori şi parteneri de orice responsabilitate pentru orice probleme legate de sănătatea dvs., care ar putea apărea în timpul competiţiilor, fie vorba de traumatism, maladie, deces etc.

Fiecare sportiv poartă responsabilitatea deplină pentru chipul activ, pe care i l-a încredinţat la start organizatorul şi se obligă să-l întoarcă după finiş. Pentru nerestituirea chipului sau pierderea lui, sportivul este obligat să achite valoarea lui în mărime de 50 de euro.

Declaraţia neapărat trebuie prezentată organizatorilor în timpul primirii pachetului de start în ziua desfăşurării Chisinau Criterium (11.10.2015). Înregistrarea ia startul la ora 10:00 în parcul “Afganilor”.

Declaraţia pentru completare poate fi descărcată aici.