Splat şi Forsch a devenit partenerul Kids Criterium by Orasul Meu Protejat

Spalt – sunt produsele profesionale de curăţare pentru îngrijirea orală şi dentară a copiilor.

Le vom oferi copiilor: o pastă de dinţi Splat pentru copii. Pastele de dinţi JUICY restaurează şi întăresc ţesuturile dure ale dinţilor, protejează eficient împotriva cariilor dentare şi a plăcii moale.

Splat pentru maturi Pasta Biocalcium este predestinată pentru restabilirea smalţului şi micşorarea sensibilităţii dinţilor. Aceasta suplineşte cu calciu natural zonele afectate în stadiile incipiente ale cariilor dentare.

Frosch – reprezintă produsele naturale germane pentru igienă.

Pentru copii: Săpunul cremos lichid Frosch – elaborat special pentru bebeluşi, precum şi pentru pielea sensibilă. Cu fiecare spălare a mâinilor protejează pielea sensibilă.

Pentru adulţi: Produsul Frosch, pentru spălarea vaselor Citrus 500 ml. Înlătura excelent murdăria, dizolvă grăsimea şi se curăţă în totalitate de pe suprafaţa vaselor. Toate produsele brandului Frosch sunt testate de către dermatologi.

Vă reamintim , că cursa pentru copii Kids Criterium va avea loc pe 27 mai la ora 11:00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Cine încă nu a reuşit să-şi ia numerele de start, veniţi sâmbătă la 09:00 la cortul de înregistrare. Aşteptăm toţi sportivii înregistraţi la evenimentul nostru.