Velopoint – partenerul antrenamentelor corporative Chisinau Criterium

Compania de închiriere a bicicletelor Velopoint a devenit partenerul antrenamentelor corporative, care au loc în cadrul pregătirilor pentru cursa Chisinau Criterium. Velopoint oferă biciclete companiilor, care s-au înregistrat la antrenamentul corporativ condus de antrenorul clubului Sporter.

Velopoint a fost lansat la începutul anului 2015, cu scopul de a promova ciclismul şi turismul pe biciclete în Chişinău şi întreaga ţară. Velopoint este situat în cartierul istoric al capitalei Moldovei. Magazinul a fost primul pe piaţă care a oferit diverse tipuri de bicicletă în chirie    (pentru oraş, track şi munte).

Locuitorii Moldovei şi oaspeţii altor ţări, pot conta pe biciclete, echipament şi accesorii pentru camping şi drumeţii. Te poţi deplasa uşor la magazin din orice punct al oraşului.

Unul dintre punctele noastre forte este factorul uman: în fiecare zi acordăm o atenţie deosebită clienţilor noştri. Suntem mândri de echipa noastră, şi avem certitudinea, că vom menţine reputaţia unui magazin de încredere ce oferă servicii de închiriere a bicicletelor, organizarea excursiilor cu bicileta sau a evenimentelor corporative şi de divertisment.

Vizitaţi site-ul Velopoint: www.velopoint.md