• Română
    • Русский
    • English

„Chișinău Criterium 2019”! Devino cel mai rapid cu Iute Credit!

Iute Credit a devenit partenerul general al celei de-a șasea ediții a cursei anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”, care va avea loc pe 26 mai pe străzile principale ale orașului Chișinău. Concurenții urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km. Competiția va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale.

Misiunea companiei Iute Credit este să devină cea mai rapidă și convenabilă companie de credite din Moldova! 

De-a lungul anilor, Iute Credit și-a dezvoltat un set de valori importante, care sunt foarte asemănătoare cu cele ale unui atlet de succes:

– Să se inspire pe sine și pe ceilalți;

– Să fie un exemplu pentru oameni;

– Să fie iute;

- Să fie aproape oriunde și oricând, pentru ca în momentele dificile să ofere asistența necesară;

- Să fie prietenul celor care au nevoie de asta. În special, al celor care solicită sprijin financiar; 

- Să ia decizii rapide privind sprijinul financiar - în doar 8 minute; 

- Să crească comunitatea în întreaga țară - peste 200 000 de persoane;

Ceai mai mare convingere a companiei Iute Credit este „Puteți face orice!” Puteți face orice vă vine în minte și vă puteți atinge scopurile, dacă doriți. De exemplu, să depășiți distanța Semi Maraton sau să cumpărați un automobil la care visați de mult timp. Iar dacă vor apărea dificultăți, nu uitați, compania Iute Credit este întotdeauna alături, gata să vă sprijine.  

Reamintim, „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe 26 mai 2019. Cursa va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Cei care nu sunt pregătiți să concureze, au ocazia să se alăture miilor de participanți la cursa distractivă de ciclism „ VELO FUN by Skoda”, începutul căreia este programat pentru 25 mai, ora 15:00.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile evenimentului sportiv, accesați site-ul criterium.md