• Română
    • Русский
    • English

„Novoe Radio” - radioul exclusiv al cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”

„Novoe Radio” este radioul exclusiv al celei de-a șasea ediții a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”. Duminică, 26 mai, la acest eveniment sportiv din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, se vor aduna sute de participanți, care vor concura pe trei distanțe: 15 km, 30 km și 60 km.

„Poli Disc – Novoe Radio” reprezintă atât muzica, cât și comunicatele de presă, care permit radioascultătorilor să fie la curent cu toate evenimentele din țară și din străinătate. Din emisiunea „Новое приглашает", ascultătorii vor afla despre cele mai interesante evenimente din viața culturală a țării. „Poli Disc – Novoe Radio” cuprinde emisiuni radio tradiționale cu dedicații muzicale și concursuri cu premii și cadouri. În plus, undele radioului mai transmit și show-ul matinal popular – „StarПерцы".

„Poli Disc – Novoe Radio” este disponibil în diferite regiuni ale Moldovei. Chișinăul și regiunile centrale pot prinde unda radio 103,7 FM. Raioanele din partea de nord a țării: Bălți - 106.2 FM, Edineț - 105.4 FM. Cele din partea de sud: Vulcănești - 102,7 FM, Căușeni, Tiraspol, Bender - 103,0 FM. Postul de radio „Poli Disc – Novoe Radio” poate fi ascultat din orice colț al lumii. Pentru a face acest lucru, vizitați site-ul oficial al postului de radio - newradio.md.

Reamintim, „Chișinău Criterium 2019” va avea loc pe 26 mai 2019. Cursa va începe la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Cei care nu sunt pregătiți să concureze, au ocazia să se alăture miilor de participanți la cursa distractivă de ciclism „ VELO FUN by Skoda”, începutul căreia este programat pentru 25 mai, ora 15:00.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile evenimentului sportiv, accesați site-ul criterium.md.