• Română
    • Русский
    • English

5000 oameni au străbătut centrul Chișinăului pe biciclete la Velo Fun by Skoda

Sâmbătă, 26 mai, a avut loc mult-așteptata cursă de ciclism în masă, Velo Fun by Skoda. În Piața Marii Adunări Naționale au venit peste 5 000 de amatori ai celui mai ecologic mod de transport pentru a străbate împreună străzile din centrul capitalei. Vă reamintim, cursa fusese preconizată pentru 13 mai, dar, din cauza ploii, a fost amânată.

Primii 5000 de participanți au primit cadou un tricou. Coloana de cicliști a lua startul la ora 12:00, în PMAN, iar de acolo s-a mișcat pe o distanță de 15 km, traversând două sectoare - Centru și Rîșcani. Cicliștii au fost însoțiți de marshali și polițiști.

La finele cursei de ciclism, compania Enter, partener la evenimentului, a desfășurat o tombolă cu premii pentru participanți. Norocoșii câștigători s-au ales cu următoarele cadouri valoroase: un cântar electronic GoClever Smart Scale V2, un fitness tracker ID 115 Plus HR iDO, un rucsac sportiv Caselogic Lodo Large Backpack, o boxă JBL Clip 2 și un scooter Xiaomi Mijia Electric Scooter.

Organizatorii aduc mulțumiri sponsorilor acestui eveniment: 

Partenerilor titulari:  compania Skoda, sucurile Naturalis, compania Vita.

Partenerilor oficiali: apa OM, corporația “Siberian health”, “Fastum Gel”, rețeaua de farmacii Hippocrates, Giant, Moldcell. 

Partenerilor: Alpari Moldova, Multisport, X-style, Enter, www.sup.md, Red Bull.

Partenerilor Food Zone: brandul “Belaia berioza”, ceaiurile Tess, compania Betty Ice, Sandriliona, Bar bar, Manuel caffe, Bergenbier.

Partenerilor informaționali: portalul informativ de știri Point.md, postul tv Canal 3, portalul informațional și de divertisment Afisha.md, portalul de știri Zugo.md, portalul Locals.md.

În plus, ne exprimăm recunoștința față de Primăria municipiului Chișinău, poliție și marshali, care au însoțit coloana de bicicliști.

Cursa Velo Fun este organizată anual în cadrul cursei de ciclism Chisinau Criterium, în scopul promovării unui mod de viață sănătos și a sportului amator în țară. Organizatorii cursei de masă sunt asociația publică sportivă Sporter și cel mai important panou de anunțuri gratuite din Moldova 999.md.