• Română
    • Русский
    • English

Antrenamente corporative de ciclism Chisinau Criterium 2015


sportermd, cursa de ciclism

A venit timpul să vă pregătiţi împreună cu colegii pentru cursa de ciclism Chisinau Criterium 2015, care va avea loc la 11 octombrie în centrul capitalei şi să introduceți spiritul sportiv în compania dvs.


Conform tradiţiei, fiecare companie, corporaţie şi firmă are şansa de a practica sportul şi de a se pregăti împreună pentru diverse evenimente sportive, desfăşurate în Moldova de organizaţia Sporter.md. În trecut, toţi s-au pregătit în comun pentru Maratonul din Chişinău şi Ghidighici Sea Mile. Acum vă invităm să vă înregistrați la antrenamentele corporative de ciclism şi să vă pregătiţi pentru evenimentul de anvergură al acestei toamne – Chisinau Criterium.

Antrenamentul va fi condus de un antrenor profesionist de ciclism, care vă va povesti toate secretele şi nuanţele rotirii pedalelor, schimbării vitezelor şi câte ceva despre tehnica securităţii.

Pentru a participa la Chisinau Criterium trebuie pur şi simplu să vă înregistraţi colegii la antrenamentul corporativ şi să veniţi acolo cu bicicleta. Dacă nu aveţi o bicicletă, nu vă indispuneţi, partenerul cursei de ciclism I Love Velo ne va pune la dispoziţie biciclete pentru antrenament, absolut gratuit.

La finele antrenamentului corporativ, fiecare va putea admira fotografiile, care vor fi publicate pe site-ul www.criterium.md şi pe pagina oficială de pe Facebook.

După antrenamente veţi putea participa fără ezitare la cursa de ciclism Criterium pe distanţa de 50 km şi Velo Fun – 15 km. Înregistrează-te la competiţii aici.

Detalii despre antrenamentele corporative de ciclism la nr. de telefon:  079996953 şi la e-mail: criterium@criterium.md