• Română
    • Русский
    • English

Anunţăm deschiderea sezonului de ciclism în cadrul clubului Sporter

Sporter Club anunţă deschiderea sezonului de ciclism şi invită toţi doritorii la antrenamentele desfăşurate de către club.


La noi vei învăţa să te menţii corect pe bicicletă, să-ţi îmbunătăţeşti rezultatele, vei obţine victorii mult aşteptate; şi toate acestea sub supravegherea antrenorilor profesionişti, Andrei Vrabie şi Victor Carţîn, precum şi a companiei de prieteni, pe care îi vei cunoaşte pe parcursul antrenamentelor.

În cadrul sesiunilor de instruire, te vei pregăti pentru evenimentele Sporter, precum cursa de ciclism Chişinău Criterium şi triatlon Triumph, inclusiv competiţiile internaţionale, călătorind cu Sporter Travel.

Selectează grupa corespunzătoare: Bike Basic (antrenamente pentru începători), Bike Advanced (antrenamente pentru ciclişti profesionişti) pentru tine sau înregistrează copilul la şcoala de ciclism pentru copii pe site-ul Club.sporter.md/bike.

Pe lângă antrenamentele din timpul săptămânii, Sporter desfăşoară curse pe distanţe lungi în zilele de sâmbătă, despre care puteţi afla pe site-ul Sporter.md şi în grupul Sporter Bike de pe Facebook.

Urmăriţi actualizările şi vă aşteptăm la antrenamentele noastre!

Informaţii despre programul antrenamentelor la numărul de telefonul: 076769994.