• Română
    • Русский
    • English

Apa potabilă OM – apa oficială a cursei de ciclism Chisinau Criterium 2017

Știai că anume apa OM aleargă cu tine maratonul, dansează la battle-uri, face excerciții, trece în înot Ghidighiciul și pedalează prin Chișinău?


Nu vom descrie procesele complexe, care au loc în celule după consumarea unei guri de apă, ci pur și simplu vom afirma: OM – este sănătate!

Compoziție

Apa OM deține o componență minerală optimă de substanțe active, necesare practicării sportului și unui mod de viață activ, pentru a porni toate procesele necesare și pentru a reîncarca organismul.

Originea

Apa OM se naște în izvoare naturale. Prin urmare, produsul de origini naturale este mult mai valoros, decât apa din surse mai puțin sigure.

Tehnologia

Natura își transmite creația sa celor mai avansate tehnologii europene. Toate procesele sunt absolut automatizate, factorul uman este exclus! Mașinile produc buteliile, le suplinesc cu apă, închid capacele și lipesc etichetele.

Verificarea calității

La producerea apei OM lucrează două laboratoare microbiologice, care verifică calitatea apei, în pofida automatizării întregului proces. Nu aveți nici o șansă să probați apa OM de calitate scăzută.

Un gust plăcut

O apă de origine naturală, produsă cu ajutorul celui mai înalt tehnologizat echipament din lume, fără dubii deține un gust impecabil.

Apa OM este recomandată copiilor

Utilizaţi cu încredere apa OM în alimentaţia copiilor chiar din primele zile de la naștere. Gustul plăcut va fi pe placul copilului, iar mamele vor aprecia compoziţia optimă şi calitatea stabilă.

Acum, la cel mai apropiat eveniment sportiv când îți vor oferi o butelie cu apă potabilă curată OM, vei bea cu deplină încredere că această apă nu este pe departe una obișnuită, nu-i așa?

Mai multe detalii despre Chisinau Criterium pe site-ul criterium.md.