• Română
    • Русский
    • English

Apa potabilă OM Kids va fi alături micii campioni care vor participa la Kids Duathlon 2019

Vrem să oferim tot ce-i mai bun copiilor noștri, să-i creștem în siguranță și armonie, iar dragostea, protecția și grija nemărginită pentru ei sunt prioritățile noastre în orice situație. Iată de ce, Apa potabilă OM Kids este partener oficial al competiției pentru copii Kids Duathlon 2019.

OM Kids va asigura micii campioni cu apă potabilă pe parcursul întregului eveniment.

V-ați întrebat oare, de ce anume OM aleargă cu voi la maraton, dansează la battle-uri, practică gimnastică, ba mai mult dezvoltă și un portal online destinat unui stil de viață sănătos? 

Pentru că OM înseamnă sănătate.

Apa OM Kids are o componență optimă pentru practicarea sportului dar și pentru menținerea unui mod de viață activ. Având origine naturală,  aceasta conține suficiente ingrediente active, ce permit rularea proceselor necesare, astfel contribuind la combaterea supraîncărcării organismului.

Apa parcurge un proces special, unic de fabricație, la baza căruia stă cel mai performant echipament tehnic din lume. OM Kids – reprezintă o combinație a creației naturale perfecte cu cele mai moderne tehnologii germane.

Kids Duathlon 2019 reprezintă o competiție pentru copii, compusă din trei etape: alergare - ciclism - alergare. Evenimentul sportiv se va desfășura pe data de 25 mai, în cadrul cursei anuale de ciclism „Chișinău Criterium”. Linia de start și de finiș a „Kids Duathlon 2019” va fi instalată în Piața Marii Adunări Naționale.

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă înregistra, accesați: https://criterium.md/ro/.