• Română
    • Русский
    • English

Astăzi va fi închisă înregistrarea pentru Chisinau Criterium 2016

chisinau criterium 2016, etapa de înregistrare

Marți, 13 septembrie 2016 (inclusiv), va fi închisă etapa de înregistrare pentru cea de-a treia ediție a cursei de ciclism Chisinau Criterium 2016. Grăbiți-vă să vă înregistrați chiar astăzi și să achitați taxa de participare.


Sportivii care s-au înregistrat la competiție, însă nu au reușit să achite taxa de participare, vă îndemnăm s-o faceți prin una din următoarele metode:

– online cu ajutorul cardului bancar;
– transfer bancar;
– să achitați taxa de participare în incinta oficiului nostru de pe strada ION NECULCE 5, până la 13 septembrie, de la 9:00 până la 18:00.

Chisinau Criterium este o cursa amplă de ciclism, având 2 distanţe la alegere pentru bicicletele cursiere şi MTB – 32 şi 48 km, necesar a fi parcurse într-o oră şi 30 de minute şi respectiv 2 ore şi 20 de minute. Competiţia va avea loc pe 18 septembrie în parcul Afgan.

Dacă nu deţii suficientă experiență pentru a cuceri competiţia Criterium, atunci participă la cursa amplă de ciclism prin Chişinău, Criterium Velo Fun pe o distanță de 15 km. Participarea la cursa distractivă Velo Fun este gratuită, iar primii 5000 de participanţi vor primi în dar tricoul oficial al cursei.

Înregistrarea pentru turul ciclist va fi deschisă până la startul Velo Fun (18.09.2016).

Mai multe detalii pe site-ul criterium.md.