• Română
    • Русский
    • English

Azi la Chișinău ia start prima zi a cursei urbane de ciclism Chișinău Criterium

Astăzi, 25 mai, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală începe prima zi de competiții din cadrul cursei urbane anuale de ciclism Chișinău Criterium. Aici se vor desfășura competiția de alergare și ciclism din cadrul Kids Duathlon by Naturalis, precum și cursa distractivă de ciclism în masă pentru amatori — Velo Fun by Skoda.

Competiția pentru copii va dura până la ora 13:00, după care va avea loc ceremonia solemnă de premiere a tinerilor învingători pentru toate categoriile. La ora 15:00 va începe cursa ciclistă de divertisment. La Velo Fun by Skoda poate participa oricine, pe orice tip de bicicletă.

Toți participanții la Velo Fun by Skoda vor primi câte un tricou de marcă, cu simbolurile evenimentului, precum și un bilet cu care vor putea participa la tombola organizată de Skoda și câștiga un rucsac din trei posibile sau o bicicletă Skoda pentru copii.

Toți cei care doresc să participe la cursa de divertisment pe biciclete pot veni de pe acum în Piața Marii Adunări Naționale, ca să-și primească tricourile și biletele pentru tombolă. Distribuirea acestora va dura până înainte de start - ora 15:00.

Participarea este absolut gratuită! Este nevoie doar să veniți pe bicicletă și să fiți gata de o distracție pe cinste!