• Română
    • Русский
    • English

Berlin Chemie (Fastum GEL) a devenit partenerul oficial al Criterum 2018

 În limba engleză, „Fast” înseamnă rapid. Fastum® gel este un răspuns rapid la durerea și inflamația de la nivelul spatelui, gâtului, mușchilor și articulațiilor.

Fastum® gel este un ajutor de încredere pentru oamenii activi și energici, care doresc să rămână „în formă”, precum și pentru familiile și rudele lor.

Fastum® gel este utilizat pentru tratamentul durerilor locale asociate afecţiunilor musculare şi/sau articulare de origine reumatică sau în caz de traumatisme: contuzii, entorse, luxaţii, rigiditatea muşchilor porţiunii cervicale, lumbalgo (dureri de spate).

Substanța activă din Fastum® gel - ketoprofen - este un medicament nesteroidian antiinflamator, adică o substanță non-hormonală cu unul dintre cele mai bune efecte analgezice din clasa sa.

Fastum® gel! Pentru o viață fără dureri!

www.fastum.md

Cursa de ciclism Criterium va aduna cicliștii amatori și profesioniști pentru a cincea oară. În mod tradițional, nu doar sportivii profesioniști pot participa la întreceri, dar și cei amatori. 

Participanții au posibilitatea să aleagă două distanțe pentru biciclete MTB și cursiere,  30 km sau 60 km, care trebuie să fie finisate în cel mult 1 oră 25 minute și respectiv, 2 ore 50 minute.

 În plus, atleții începători vor fi invitați să participe la o tur cu bicicleta prin orașul Velo Fun de la Škoda.