• Română
    • Русский
    • English

Chisinau Criterium - cursă pentru supraviețuire (Introducere)

criterium, sporter
11 octombrie 2015. Duminică. Moldova, Chișinău. 5 grade de căldură (mulți aveau senzația că era - 5 grade). Ploaie!


Astfel a început frumoasa dimineață de duminică, pe care toți o așteptau cu nerăbdare pentru a-și depăși propriile limite pe drumurile asfaltate ale capitalei, parcurcând pe bicicletă cei 50 de kilomentri. În această zi a avut loc cea mai așteptată cursă de ciclism a acestei toamne - Chisinau Criterium 2015.


”Mult așteptată” cursa a devenit datorită organizației neguvernamentale Sporter, care pe parcursul acestui an a organizat două dintre cele mai mari evenimente din istoria sportului autohton. În aprilie a avut loc primul Maraton Internațional Chișinău, iar în iulie s-au desfășurat competițiile de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile. Astfel de evenimente au lăsat amprente în memoria tuturor participanților și nu numai, care au așteptat cu sufletul la gură încă o cursă memorabilă și noi medalii comemorative.


Duminică, 11 octobrie: Chisinau Criterium a devenit un nou eveniment sportiv memorabil cu un scenariu destul de interesant pentru participanții săi, or, legea cursei a fost hotărâtă de vremea ploioasă.


Va continua...


Fotoreportaj №1

www.criterium.md

David Lutsyk pentru Sporter.md