• Română
    • Русский
    • English

Cicliștii Videosecurity se pregătesc sârguincios pentru Chisinau Criterium


antrenamente, cicliștii videosecurityNimic altceva nu ar fi putut să ne călească şi să ne pregătească mai bine pentru Chisinau Criterium 2016, decât participarea activă la toate competiţiile desfăşurare de Sporter. În decursul acestui an am ars în foc, am mers pe sticlă, ne-am cufundat în apa rece ca gheaţa, am cucerit vârfuri montane, am înotat, alergat şi mers. Probabil, sub picioarele noastre a trecut nu o singură sută de kilometri. Şi nu doar în Chișinău, Moldova, dar şi în ţările vecine!


chisinau criterium, cicliștii videosecurityDe menţionat că, din moment ce la Chişinău au apărut multiple evenimentele sportive în masă, toate bine planificate şi organizate, succesul echipei noastre a crescut în mod semnificativ. Doar umăr la umăr, noi depăşim greutăţile şi durerea fizică, zâmbim şi învingem temerile noastre. Nimeni nu spune că toate succesele se obţin uşor.

cicliștii videosecurity, chisinau criteriumEchipa de cicliști de la Videosecurity se pregăteşte intensiv pentru noua ediție a competiției de ciclism din această toamnă – Chisinau Criterium 2016, participând la un șir de antrenamente și întreceri vesele.

antrenamente, cicliștii videosecurityNu ne rămâne doar să sperăm că toți vor trece în curând la acest mijloc de transport ecologic şi minunat!

cicliștii videosecurity, chisinau criteriumŞi! Noi, ca experţi în securitate, PUR ŞI SIMPLU vă îndemnăm să purtați căştile pe cap! Astfel, veţi fi fericiţi și în siguranță!

cicliștii videosecurity, antrenamenteAl vostru Videosecurity, Soluţii în securitate. We are the B.E.S.T!

tel.  022 860 000, www.videosecurity.md 

Chişinău Criterium este  cursa amplă de ciclism, cu 2 distanţe la alegere atât pentru cursiere, cât şi biciblete MTB – de 32 şi 48 km, necesare a fi parcurse în decurs de 1 oră şi 30 de minute şi respectiv 2 ore şi 20 de minute. Evenimentul sportiv se va desfășura pe 18 septembrie în parcul Afgan.

Tot în aceeași zi va avea loc cursa amplă de 15 kilometri prin Chişinău – Criterium Velo Fun. Primele 5000 de persoane vor primi tricouri remarcabile şi calitative din partea organizatorilor competiției.

Mai multe detalii pe site-ul criterium.md

antrenamente, cicliștii videosecurity


cicliștii videosecurity, chisinau criterium


chisinau criterium, antrenamente


antrenamente, chisinau criterium


chisinau criterium, antrenamente