• Română
    • Русский
    • English

Compania Alpari susține Сhisinau Criterium 2018

Alpari, una dintre companiile de top de pe piața Forex, susține cea de-a cincea ediție a cursei de ciclism Chișinău Criterium, care va avea loc pe 13 mai, în Piața Marii Adunări Naționale.

Compania Alpari a fost fondată în anul 1998 și este una dintre brandurile-lider pe piața internațională, prestând servicii de tranzacționare pe piețele financiare. Companiile acestui brand deservesc peste un milion de clienți din 150 de țări și dețin licențele a trei autorități de reglementare.

Alpari vă oferă unele dintre cele mai bune condiții de tranzacționare pentru tranding și vă propune un pachet complet de tehnologii online, diverse instrumente de tranzacționare, servicii de investiții, precum și analize gratuite și știri financiare.

Cifra de afaceri a companiei Alpari, potrivit rezultatelor anului 2017, a depășit 1,3 bilioane de dolari. Iar compania continuă să se extindă activ pe piețele internaționale.

Cursa de ciclism Criterium va aduna cicliștii amatori și profesioniști pentru a cincea oară. În mod tradițional, nu doar sportivii profesioniști pot participa la întreceri, dar și cei amatori. 

Participanții au posibilitatea să aleagă două distanțe pentru biciclete MTB și cursiere,  30 km sau 60 km, care trebuie să fie finisate în cel mult 1 oră 25 minute și respectiv, 2 ore 50 minute.

În plus, atleții începători vor fi invitați să participe la o tur cu bicicleta prin orașul Velo Fun de la Škoda.