• Română
    • Русский
    • English

Compania GIANT – partener tehnic al Chisinau Criterium 2018

Compania GIANT a devenit partener tehnic al cursei de ciclism Chisinau Criterium 2018.

Timp de mulți ani, velocentrul Giant, salonul de ciclism și reprezentantul oficial GIANT, au ciștigat încrederea cumpărătorului prin munca grea și de calitate.

Ecologic, compact și benefic pentru sănătate - principalele avantaje evidente ale unei biciclete. Dacă ați luat decizia corectă trecind pe bicicletă, sau sunteți începător și doriți să vă alăturați tendintelor mondiale ale veloculturii - o puteți face împreună cu Velocentrul GIANT.

Salonul nostru vă propune o gamă largă de biciclete și accesorii de calitate, iar personalul calificat în domeniu vă ajuta să alegeți bicicleta și să determinați alegerea accesoriilor aferente.

Salonul GIANT vă propune:

  • Un asortiment larg de biciclete urbane, montante, pentru femei și copii;
  • Cască pentru ciclism, piese de schimb Shimano, trotinete, skateboard, role Powerslide și multe accesorii pe gustul fiecăruia;

  • Consultări calitative ale specialistilor velocentrului;
  • Service în garanție.

Gama actualizată constant vă ajută să găsiți cea mai potrivită bicicleta de brănd pentru dvs.

Acum aveți ocazia excelentă să cumpărați biciclete pentru intreagă familie din colecția nouă, anul 2018 la un preț rezonabil- vizitați salonul nostru de pe Bulevardul Moscovei 9/1.

Cursa de ciclism Criterium va aduna cicliștii amatori și profesioniști pentru a cincea oară. În mod tradițional, nu doar sportivii profesioniști pot participa la întreceri, dar și cei amatori.
Participanții au posibilitatea să aleagă două distanțe pentru biciclete MTB și cursiere,  30 km sau 60 km, care trebuie să fie finisate în cel mult 1 oră 25 minute și respectiv, 2 ore 50 minute.

 În plus, atleții începători vor fi invitați să participe la o tur cu bicicleta prin orașul Velo Fun de la Škoda.