• Română
    • Русский
    • English

Compania Maximum – partenerul oficial al cursei de ciclism Chișinău Criterium

Compania “MAXIMUM” a devenit partenerul oficial a celei de-a patra ediţii a cursei de ciclism Chisinau Criterium, care va da startul pe 28 mai în centrul Chişinăului.


Compania “MAXIMUM” – cea mai mare reţea specializată de talie naţională, liderul vânzărilor de electrocasnice, aparatelor de uz casnic, precum şi produselor digitale din Moldova. “MAXIMUM” – o structură modernă, ambiţioasă ce se dezvoltă activ. Numărul personalului companiei la momentul actual atinge – peste 500 de angajaţi.

Compania «MAXIMUM» activează pe piața Moldovei timp de 19 ani. Pentru lumea digitată – este un termen semnificativ, iar pentru “MAXIMUM” – experienţă, adunată cu trecerea timpului, împreună cu preferinţele consumatorilor noştri şi tendinţele pieţei mondiale. Dintr-o mică întreprindere “MAXIMUM” s-a transformat într-o companie lider, depăşind cu ambiţie şi încredere toate etapele devenirii, cu o respectare deplină a clienţilor şi într-o simbioză cu cerinţele timpului. Reţeaua comercială “MAXIMUM” se dezvoltă dinamic cu o echipă de profesionişti, menţinându-se pe piaţa electrocasnicilor şi electronicii din Moldova!

MAXIMUM – ALEGE CE-I MAI BUN!

Mai multe despre “MAXIMUM” puteţi afla pe site-ul: maximum.md.