• Română
    • Русский
    • English

Compania Simpals se pregătește pentru cursa de mare amploare Chisinau Criterium


simpals, antrenament corporativAngajații companiei Simpals întâmpină deja toamna și ca de obicei, în stil sportiv. De această dată sportivii împreună cu cei proaspeți angajați se pregătesc intensiv pentru următoarea competiție de ciclism Chisinau Criterium și turul ciclist Criterium Velo Fun. Ambele evenimente de amploare vor avea loc pe 18 septembrie 2016, în parcul Afganilor (detalii).


Un an mai târziu, după a doua ediție a cursei de ciclism Chisinau Criterium, echipa de antrenori Sporter Club s-a suplinit cu doi maeștri de ciclism, aceștia fiind  Victor Canțîr și Andrei Vrabii. Anume ei se ocupă de pregătirea viitorilor bicicliști și premianți ai competiției. De această dată însă, antrenorii noștri vor pregăti angajații de la Simpals pentru cele două evenimente menționate.

antrenament corporativ, simpalsÎn timpul programului de muncă, colectivul prietenos de la Simpals a pregătit bicicletele, iar celor care nu dispun de un cal de fier, partenerul Chișinău Criterium, salonul Velo Point a oferit transportul necesar pe două roți, pe durata antrenamentului. Alegându-și bicicleta, sportivii s-au îndreptat spre parcul Valea Morilor, unde sub supravegherea antrenorilor Sporter Club a fost dat startul antrenamentului în echipă. Astfel, 25 de persoane au călătorit prin parcul municipal, pregătindu-se pentru cursa de 15 km prin Chișinău – Criterium Velo Fun, iar cei experimentați s-au pregătit pentru competiție.

antrenament corporativ, chisinau criteriumUrmând sfaturile și îndeplinind indicațiile antrenorilor, echipa Simpals a desfășurat cu succes primul antrenament corporativ, din cadrul pregătirilor pentru Criterium Velo Fun și competiția Chisinau Criterium. În timpul antrenamentului mereu au fost făcute numeroase fotografii și materiale video de către operatorii noștri, care au fost publicate pe pagina oficială de facebook.

chisinau criterium, antrenament corporativIntegrați un spirit sportiv în compania Dvs! Înregistrați-Vă la Chisinau Criterium sau Criterium Velo Fun și vizitați antrenamentul corporativ în cercul prietenilor și colegilor Dvs. Pe parcursul antrenamentului vor fi oferite biciclete din partea salonului Velo Point.

Aflați mai multe detalii  despre antrenamentele corporative la  telefonul: +373 76769994 și e-mail-ul: criterium@criterium.md

chisinau criterium, simpals

Galerie Foto