• Română
    • Русский
    • English

Corporația Siberian Health - partenerul Chișinău Criterium 2018

Corporația care produce suplimente alimentare bioactive și produse cosmetice naturale, Siberian Health, a devenit unul dintre partenerii Chișinău Criterium 2018.

Colaborarea dintre organizatorii Chișinău Criterium și Siberian Health se bazează pe principii comune referitor la sănătatea oamenilor, care depinde, în mare parte, de activitatea fizică și utilizarea produselor naturiste.

Noi ne-am născut în Siberia. Noi iubim acest meleag și credem în puterea naturii din Siberia.

Deja de 20 de ani oferim produse accesibile și naturale pentru sănătate, frumusețe și sport, pe baza plantelor sălbatice. De 20 de ani împărtășim produsele noastre cu toată lumea - businessul companiei se dezvoltă activ în 46 de țări de pe trei continente. Avem centrul nostru propriu de cercetări și linia proprie de producere, care este certificată conform standardelor ISO și GMP, iar din conținut sunt excluși parabenii, sulfații și ftalații.

Mai mult ca atât, noi credem în puterea sportului, iar în cataloagele noastre mereu puteți găsi linii de alimentare pentru sportivi și finess-produse efective. Cine dacă nu locuitorii Siberiei știu totul despre o sănătate de fier? Gustați din Siberia sălbatică! Vă va plăcea.

La cea de-a cincea cursă de ciclism Criterium vor veni toți amatorii plimbărilor pe biciclete, dar și profesioniștii acestui tip de sport. Participanții pot alege între două distanțe: 30 și 60 km pe traseul de tip MTB sau șosea. Pentru acestea sunt rezervate o oră și 25 de minute și, respectiv, două ore și 50 de minute. În afară de asta, sportivii începători au posibilitatea să participe la cursa distractivă prin întregul oraș Velo Fun by Škoda.